Agenda

RuhrSummit

Op 28 mei vindt in Bochum de RuhrSummit plaats – het tech event voor het metropoolregio Ruhr. In samenwerking met het Consulaat-Generaal in Düsseldorf organiseert Eva Vergles (Startups and Scale-ups Liaison, Senior Policy Advisor Ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden in Duitsland) de deelname van maximaal 12 Nederlandse startups en scale-ups aan het event.

Wat kunnen de deelnemers verwachten?

1.      

Op 27 mei om 17.00 uur - Internationale icebreaker. Georganiseerd door Business Metropole Ruhr, in samenwerking met Werk X en Bryck, met focus op doing business in NRW/Ruhrgebied en ‘best practices’ van Nederlandse tech bedrijven.

2.      

Op 28 mei vanaf 09.00 uur de RuhrSummit: plek in de ‘Dutch Corner’ om hun oplossing te presenteren met design en promo.

3.      

Focus op: GreenTech, AI/ML en Life Sciences and Health (LSH).

4.      

Een pitch slot voor alle Nederlandse deelnemers, matchmaking, netwerkmogelijkheden in de Corporate Town, workshops en main stage programma.

5.      

Alle kosten rond de internationale icebreaker en de ‘Dutch Corner’ bij de Ruhr Summit worden voor de maximaal 12 Nederlandse deelnemers betaald. De reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

6.      

De taal van het event: Engels en Duits.

In bijlage is een Factsheet (in het Engels) met meer informatie rond de RuhrSummit en een omschrijving van de voorwaarden voor deelname.

Bij belangstelling graag een E-mail aan eva [dot] vergleskooistra [at] minbuza [dot] nl sturen.

Einddatum voor aanmelding is dinsdag 9 april 2024.

Startdatum
Einddatum
Locatie

Bochum (Duitsland)