GO4EXPORT

GO4EXPORT Disclaimer

De informatie op de website van GO4EXPORT is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. GO4EXPORT streeft er naar de website voortdurend te onderhouden en te actualiseren, maar kan niet garanderen dat de inhoud steeds juist, volledig of actueel is.

GO4EXPORT is op geen enkele wijze aansprakelijk voor schade als gevolg van of in verband met het gebruik van de op deze website beschikbare informatie of documenten. Daarnaast aanvaarden wij geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.

Deze website bevat links naar websites van derden, die niet door GO4EXPORT gecontroleerd en of onderhouden worden. Voor de inhoud en toepassing van de informatie op deze websites is GO4EXPORT dan ook niet aansprakelijk.

GO4EXPORT bezit het auteursrecht op de informatie die via www.go4export.nl wordt verstrekt. Dit geldt ook voor beeldmerken, logo’s en fotomateriaal. Het is daarom niet toegestaan de informatie – anders dan voor persoonlijk of niet commercieel gebruik – te verspreiden of te kopiëren zonder toestemming van GO4EXPORT.