Nieuws

Marktrapport over trends en technologie in de voedselketen in Duitsland

De ontwikkelingen in de voedselindustrie gaan snel en er liggen kansen voor samenwerking tussen partners in Duitsland en Nederland. Een duurzame voedselketen staat bij vrijwel ieder voedselproducerend bedrijf hoog op de agenda in beide landen. De belangrijke trends in de Duitse voedselverwerkende industrie zijn terug te vinden in een nieuw marktrapport.  

Onderzoek Food Duitsland

Oost NL, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), het Nederlandse economisch netwerk in Duitsland, de provincie Drenthe, BOM, LIOF, Amsterdam, en Horizon Flevoland hebben gezamenlijk een marktonderzoek laten uitvoeren naar deze sector: 'Market Analysis of the German food processing industry'.

Deze studie identificeert marktkansen voor Nederlandse bedrijven in de voedselverwerkende industrie in Duitsland. U krijgt inzicht in de trends in Duitsland op het gebied van voeding en technologie in de voedselverwerkende industrie. Ook leest u wie de spelers zijn in deze markt. Verder bevat dit rapport een overzicht van belangrijke food & technologie-trends, beleidsdoelstellingen en ontwikkelingen in Duitsland. 

Het rapport is aan te vragen bij de RVO, via dit formulier: Aanvraagformulier marktrapporten Europa (rvo.nl). Kies in het formulier voor 'trends en technologie in de voedselketen in Duitsland'.