Nieuws

Globaliser Agri-food Tech: schaal internationaal op met jouw foodbedrijf

Bij het internationaal opschalen van een scale-up of snelgroeiend bedrijf is het vaak een uitdaging om te bepalen welke mogelijkheden het beste aansluiten bij de fase waarin je je bevindt.

Globalisers Trade and Innovate Agri-food Tech LI visual (1).png

Om de internationale groei van jouw bedrijf te versnellen, is het van cruciaal belang om de juiste doelmarkt te selecteren en een krachtige strategie voor internationalisering te ontwikkelen. Hier komt de Globaliser om de hoek kijken: het versnellingsprogramma voor internationalisering georganiseerd door Trade & Innovate NL in samenwerking met DutchBasecamp. 

Meer info in de one-pager  

Dit programma biedt je een gestructureerde aanpak om kansen te prioriteren en effectief nieuwe markten in het buitenland te betreden. Je krijgt toegang tot een wereldwijd netwerk van ervaren oprichters en experts met internationale ervaring, die je zullen ondersteunen en begeleiden bij het opstellen van jouw internationale roadmap.

In februari en september 2024 lanceren Trade & Innovate NL en DutchBasecamp gezamenlijk twee verschillende Globaliser-programma’s, speciaal voor scale-ups in Agri-food Tech en Energy & Mobility.

Tijdens het 12-weekse programma ga je:

  • Diepgaande marktanalyses uitvoeren  de buitenlandse markt die voor jouw bedrijf de meeste kansen biedt te identificeren en valideren  
  • Een op maat gemaakte Go-To-Market (GTM) strategie ontwikkelen die specifiek is afgestemd op de gekozen markt, terwijl je tegelijkertijd een uitgebreide market-entry playbook opstelt.
  • Toegang krijgen tot een wereldwijd netwerk van ervaren oprichters en experts met waardevolle internationale ervaring.
  • Een solide internationale roadmap opstellen die praktische begeleiding biedt voor het navigeren door de volgende stappen van jouw expansiereis.

De aanmeldingen voor de Globaliser Trade & Innovate Agri-food Tech  zijn nu geopend! Benieuwd hoe de Globaliser kan bijdragen aan jouw plannen en uitdagingen?

Vul dan dit formulier in. Wil je eerst meer weten?  Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met Judith van de Bovenkamp: judith [dot] vandebovenkamp [at] oostnl [dot] nl

Bijlage