Drone + Agriculture picture

REAP Conference 2021: Changing Time(s) For Agriculture

Kom in contact met Agri-Tech bedrijven in Engeland tijdens de online REAP-conferentie op 11 november. Dit online evenement geldt als één van de meest toonaangevende internationale conferenties voor innovatie in de landbouw. Met veel inspirerende sprekers, nieuwe innovaties en een dynamisch programma, wilt u dit jaarlijkse evenement zeker niet missen.

Bij de REAP-conferentie van 2021 staat het thema TIJD centraal. Timing is van cruciaal belang in de landbouw, de cyclus van zaaien tot oogsten en van kalveren tot slachten, maar ook voor strategische besluitvorming zoals het voorspellen van de vraag naar bederfelijke waar en automatisering om de werkdag te verlengen.

De REAP Conference gaat in op de gevolgen van innovaties op landbouwbedrijfsmodellen en toeleveringsketens. Wat betekent het als het hele jaar door lammeren geboren kunnen worden, of als oogsten (nog) minder seizoensafhankelijk zijn?

Waarom deelnemen?

  • Uitgebreide netwerkmogelijkheden
  • Zichtbaarheid voor een internationaal publiek
  • Inspirerende en informatieve sessies

Korting & pitch

Deelname aan de REAP Conference kost normaal £160 (188,50 euro) per ticket - wanneer u via GO4EXPORT/Oost NL boekt kost een ticket £60 (ongeveer 70 euro, exculief BTW.)

Daarnaast krijgt u bij het plenaire gedeelte van de conferentie de gelegenheid uw product of dienst te presenteren.

Aanmelden

Aanmelden kan via de Oost NL portal. Heeft u daar al een account, gebruik dan deze link, als u zich moet registreren, gebruik dan deze link

Heeft u vragen over het programma, of wilt u eerst meer weten? Neem dan contact op met: Martijn Drost (+31 (6) 28627932 martijn [dot] drost [at] oostnl [dot] nl) of Judith van de Bovenkamp (+31 (6) 18416749 - judith [dot] vandebovenkamp [at] oostnl [dot] nl)

Startdatum
Einddatum
Locatie

Online