Bedrijfsprofielen

Groen Projectinrichting

Groen Projectinrichting

Een mooi voorbeeld dat je je kennis en vakmanschap kunt exporteren is Groen Woning- en Projectinrichting. Eric Rumpf geeft ruim twintig jaar leiding aan dit bedrijf. Waarin hij een duidelijk doel voor ogen heeft: “De klant ontzorgen bij de inrichting van kantoor, bedrijfspand of woning, waardoor de kwaliteit van werken en leven optimaal wordt”.

Producten & Diensten

Groen Projectinrichting is goed op weg. “Wellicht dat de crises wat roet in het eten heeft gegooid, echter ook daar zijn we goed uitgekomen”, vertelt Rumpf. Het vakmanschap en de expertise bij projectinrichting zijn op vele niveaus aanwezig. Zo is het inrichten van een ziekenhuis ooit gestart op Bonaire. Het bedrijf heeft een groei doorgemaakt en daarna vele grote projecten in Deventer en ver daarbuiten succesvol afgerond.

Export Ambitie

In de wintermaanden worden door heel Europa cruiseschepen van een nieuwe inrichting voorzien. Buitenlandse rederijen meren hun schepen af in diverse Europese havens gedurende de winterstop. De projecten zijn divers van het bekleden van wanden en vloeren tot verbouw en inrichting. Dit vergt een uiterst strakke planning. De inhuur en inzet van medewerkers om binnen zes tot acht weken een project af te ronden. In die periode wordt veel gereisd tussen Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Italië om de cruiseschepen van een nieuw interieur te voorzien. Hoe mooi is dat! Door de veranderende economie, verandert de lifestyle van mensen en daarmee de klantvraag. Rumpf kan zijn doel en droom verwezenlijken: Groen Projectinrichting ontzorgt bij inrichting van huis en bedrijfspand!

Exportlanden

Diensten worden uitgevoerd in België, Duitsland, Italië, Oostenrijk en Zwitserland.