VADAC

VADAC levert technische accessoires voor met name caravans, campers en boten. VADAC heeft acht eigen merken waarvan de meeste inmiddels een onderscheidende en relevantie marktpositie innemen. VADAC werkt vanuit Deventer en levert voornamelijk via de vakhandel in Nederland. De export vindt vooral plaats naar België en Duitsland.

Producten & Diensten

In 1997 zag VADAC het licht en begon de opbouw van de eigen acht merken:

  • SATENNE is het merk voor volautomatische satellietantennes voor campers en caravans.
  • Coolmac is de baanbrekende airconditioner voor de caravan.
  • P1 is de bekroonde caravanmover.
  • HEATEK is de onbetwiste marktleider in elektrische vloerverwarming.
  • TRUSTER is een begrip in slaapcomfort.
  • PowerAce biedt slimme oplossingen op het gebied van energie.
  • PowerLock beveiligt mobiele objecten.
  • OdeSea staat voor innovatieve watersport accessoires, zoals de bekende inklapbare TR-60 buitenboordmotortrolley en de diepzwarte boothoezen.

 

Adres

VADAC B.V

Teugseweg 18

7418 AM Deventer

Nederland

0570 – 572 230

 

www.vadac.com

Export Ambitie

VADAC werkt vanuit het strategisch in Deventer gevestigde kantoor en levert voornamelijk via de vakhandel in Nederland. Ook de export groeit en vindt met name plaats naar België en Duitsland. De combinatie van een creatieve eigenzinnige organisatie en unieke eigen producten maakt dat VADAC zich in een uitstekende positie bevindt om de verkoop verder uit te bouwen naar nieuwe landen alsmede nieuwe kanalen.

Exportlanden

België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Engeland, Ierland, Denemarken, Spanje, Polen

VADAC maakt kamperen comfortabel

VADAC is een toonaangevende leverancier van technische accessoires voor met name caravans, campers en boten.  Oprichter en directeur Marco van Rooijen is sinds de start van het bedrijf in 1997 op zoek naar oplossingsgerichte producten. Zijn drijfveer is om producten te ontwikkelen die verrassen. Of het nu gaat om productverbeteringen of geheel nieuwe producten, het doel is altijd een product waarbij gebruiksgemak, kwaliteit en levensduur voorop staan.