Nieuws

Onderzoek Trends in Export van start

Het onderzoek 'Trends in Export' is gestart. We nodigen export managers, new business developers, area managers en andere belanghebbenden uit onze regio vanharte uit om deel te nemen aan dit onderzoek. De uitkomsten van dit onderzoek zijn van belang voor de doorontwikkeling van onze handelsbevorderingsprogramma’s.

Export trends

Centraal hierbij staan de trends, knelpunten en verwachtingen van exporterende bedrijven in Nederland. Het onderzoek en bijbehorende evenement worden voor de 24e keer op rij georganiseerd door ondernemersvereniging evofenedex en kredietverzekeraar Atradius, en mede mogelijk gemaakt door NLinBusiness. Alle Nederlandse exporteurs kunnen deelnemen.

Deelnemen aan het onderzoek Trends in Export kan tot 28 januari 2022. Het invullen van de vragenlijst duurt gemiddeld 12 minuten. De organisatoren stellen deelname zeer op prijs. Onder de deelnemers verloten zij een Google Home-speaker. Namens Atradius, evofenedex en NLinBusiness alvast hartelijk dank voor je medewerking!

De resultaten van het onderzoek worden in het voorjaar van 2022 gepresenteerd tijdens het evenement Trends in Export. Meer informatie over datum, vorm en programma volgt binnenkort.

Onderstaande link verstrekt meer info over het onderzoek met een directe button voor deelname:

Onderzoek Trends in Export - evofenedex, partner GO4EXPORT