Nieuws

Jaarresultaten 2021 Trade and Innovate NL

Als partner van Trade and Innovate NL zet GO4EXPORT-leadpartner Oost NL zich in om bedrijven succesvol te laten ondernemen in het buitenland. TINL kijkt terug op een jaar met veel nieuwe kansen, ondanks de uitdagingen. TINL is het vertrouwde netwerk dat ondernemers optimaal begeleidt op internationale markten. De resultaten in ons jaarverslag laten zien wat het netwerk van TINL in 2021 heeft gerealiseerd.

TINL 2021

In 2021:

  • hebben we gezamenlijk 238 activiteiten georganiseerd
  • bereikten we meer dan 4500 bedrijven
  • was bijna 90% van de bedrijven positief over het contact via de maatwerkgesprekken
     

Oost NL ondersteunt, samen met de partners van GO4EXPORT, innovatieve ondernemers uit Oost-Nederland bij het vinden van partners en klanten in het buitenland. Door het bieden van een netwerk in Nederland én het buitenland brengen wij bedrijven in contact met nieuwe internationale  partners, klanten en leveranciers. Een voorbeeld van een internationaal evenement georganiseerd door Oost NL, is het bezoeken van de ANUGA in Keulen, de grootste foodbeurs ter wereld. Een geslaagd beursbezoek met waardevolle ontmoetingen en inspirerende producten. Naast de ANUGA stond een bezoek aan de Duitse ‘product-testsupermarkt' go2market op het programma, een echte supermarkt waar je nieuwe producten en producten die in andere landen al succesvol zijn, in de schappen liggen. Een mooie kans voor (Oost-)Nederlandse food-ondernemers die hun product op de Duitse markt willen brengen. 

Bekijk ook de inspirerende verhalen van ondernemers die we hebben ondersteund in het jaarverslag van Trade and Innovate NL: Trade and Innovate NL: onze resultaten in 2021

Animatie resultaten