Nieuws

Forum Produktion & IT: de eerste 25 aanmeldingen voor maar 99,- meld u nu aan!

Dé kans om te proeven van bedrijven nét over de grens in Duitsland op 16 en 17 november! Maak kennis met bedrijven en kennisinstellingen tijdens het event met sprekers over hot topics en bezoek onze vakbeurs in Lingen, Duitsland.

Forum Produktion & IT

Op 16 en 17 november 2021 vindt in het Duitse Lingen het Forum Produktion & IT plaats. Naast lezingen van bedrijven, topdeskundigen uit wetenschap en praktijk staat een boeiende tentoonstelling en interessante bedrijfsbezoeken op het programma. 

De meer dan 250 deelnemers aan het Forum Produktion & IT 2019 waren niet alleen lovend over de lezingen en rondleidingen, maar benadrukten vooral de mogelijkheid tot uitwisseling. Die kans krijgt u dit jaar weer! Profiteer van de discussies met exposanten en andere vak bezoekers en doe uw voordeel met netwerken en meer kennis.

Verschillende vakgebieden

Er zijn specialistische lezingen over verschillende vakgebieden: IT in de gedigitaliseerde productie, transportsystemen en logistiek, energie- en milieutechnologie, kunststoftechnologie en productietechnologieën. De kans om in uw vakgebied hoogstaande kennissessies bij te wonen kunnen leiden tot nieuwe inzichten die geïmplementeerd kunnen worden en de handel  kunnen bevorderen. Er zijn uitstekende Nederlandse sprekers aanwezig en key-note spreker Peter van Harten met een lezing over een nieuwe architectuur en verduurzaming in waardeketen.

Het Halle IV en het IT-Zentrum Lingen bevinden zich direct op de campus Lingen van de hogeschool, deze bieden de ideale omgeving voor een uitwisseling tussen wetenschap en praktijk. De stad Lingen is nabijgelegen de provincies Drenthe, Overijssel, Gelderland en Groningen wat het voor ondernemers uit deze regio toegankelijker maakt. 

Naast het inwinnen van informatie is het event een laagdrempelige manier om te netwerken wat kan leiden tot nieuwe zakelijke contacten wat de "entree" in de Duitse markt makkelijker kan maken.

Het event zal bijdragen aan marktverkenning en geeft ondernemers een mogelijkheid om te ervaren waarom de Duitse markt economisch interessant kan zijn voor hun. Zo zijn er in de omgeving veel machinebouw en metaalbewerkingsbedrijven. Daarnaast worden de ondernemers op de hoogte gebracht van actuele ontwikkelingen in de sector. 

Het event is zowel interessant voor Nederlandse bedrijven die de Duitse markt willen ontdekken als Nederlandse bedrijven die al actief zijn en willen uitbreiden.

Aanmelden

Het event wordt geopend met key note speaker Peter van Harten, smart industry ambassadeur Nederland, Oost NL is medeorganisator en verzorgt met GO4EXPORT-partner VMO de Nederlandse inbreng. Heeft u interesse? Neem dan contact op met Hans Brouwers Email: hans [dot] brouwers [at] oostnl [dot] nl Tel: +31 6 57 31 36 04. Direct aanmelden? Klik dan hier.