Agenda

Webinar over waterstof in Polen

Werkt u als ondernemer in de waterstofsector? En bent u benieuwd naar kansen voor Nederlandse bedrijven in Polen? Meld u dan aan voor dit webinar en kom meer te weten over ontwikkelingen in de Poolse waterstofsector. 

Waterstof in Polen en Nederland 

Polen is een van de grootste waterstofproducenten in de wereld. Het land heeft ook grote plannen voor ontwikkeling van hernieuwbare energie: dit vergroot de rol van Polen verder.

Ook Nederland heeft grote waterstofplannen, zowel voor de productie als consumptie van waterstof. Polen en Nederland kunnen allebei een belangrijke rol spelen in de energietransitie wereldwijd.

Onderzoek naar de Poolse waterstofsector 

Het Poolse onderzoeksbureau Polityka Insight heeft onderzoek gedaan naar de waterstofmarkt in Polen en Nederland. Dit in opdracht van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en de Nederlandse ambassade in Polen. Het onderzoeksbureau heeft vooral de kansen voor samenwerking onderzocht. 

Tijdens dit webinar presenteren wij de onderzoeksresultaten. 

Voor wie?

Wij organiseren dit webinar voor:

  • Nederlandse bedrijven die actief zijn in hernieuwbare energie en waterstof, en geïnteresseerd zijn in internationale samenwerking; 
  • brancheorganisaties, ngo's voor hernieuwbare energie en Nederlandse beleidsmedewerkers; 
  • andere geïnteresseerde partijen, zoals Poolse beleidsmedewerkers en bedrijven. 

Waarom deelnemen? 

Wij nodigen u uit om deel te nemen aan dit webinar, zodat u meer te weten komt over marktkansen in de Poolse waterstofsector. 

Programma 

Het webinar heeft een interactief programma. 

Het Poolse onderzoeksbureau geeft uitleg over de resultaten van hun onderzoek naar de waterstofmarkt in Polen en Nederland. U krijgt ook meer informatie over de kansen voor Nederlandse ondernemers. En de Poolse overheid en Poolse bedrijven delen nuttige praktijkervaringen met u. 

Kosten en deelname 

Deelname aan dit webinar is gratis. U moet zich wel aanmelden. 

Aanmelden 

Meld u aan voor dit webinar. U kunt zich aanmelden tot uiterlijk 26 september.

Voertaal: Engels

Meer weten?

Heeft u vragen over dit webinar? Neem dan contact op met de Nederlandse ambassade in Polen,
E: //onedrive [dot] ez [dot] cloud-wp [dot] nl/personal/vriezek/Documents/Downloads/war-ea [at] minbuza [dot] nl" target="_blank">war-ea [at] minbuza [dot] nl 

In opdracht van:

  • Ministerie van Buitenlandse Zaken

Organisatoren

  • Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
  • Nederlandse ambassade in Polen
Startdatum
Einddatum
Locatie

Online