Agenda

Succesvol uw grenzen verleggen na Brexit

Graag nodig ik u uit voor het webinar ‘Het EU-Handelsprogramma: succesvol uw grenzen verleggen na Brexit’ – op donderdag 30 juni van 15.00-16.00 uur.

Na het vertrek van het Verenigd Koninkrijk uit de EU heeft u zelf ongetwijfeld uw grenzen al verlegd. Misschien bent u handelsrelaties aangegaan in andere landen. Of bent u actiever geworden op bestaande afzetmarkten buiten het VK.

Maar weet u ook dat Nederlandse bedrijven nog voor miljarden aan exportkansen laten liggen? En dat er € 32 miljoen beschikbaar is om de exportkennis en internationale netwerken te vergroten van ondernemers als u? Want als uw bedrijf is benadeeld door Brexit, komt u zeer waarschijnlijk in aanmerking voor ondersteuning van uw export via het
EU-Handelsprogramma.

Waarom meedoen aan het webinar?

  • Waar laat u nog exportkansen onbenut? Ontdek in welke landen het exportpotentieel in uw sector ligt tijdens de presentatie van Alexander Boisseau van onderzoeksbureau Ecorys. Alexander deelt actuele inzichten uit het onderzoek ‘Identifying market opportunities for Brexit-affected sectors’.
  • Hoe kunt u met deze inzichten uw exportpotentieel beter benutten? Marijn Leijten (programmamanager) van RVO vertelt wat er allemaal mogelijk is als u meedoet aan het EU-Handelsprogramma. Dit programma is vraaggestuurd, dus het wordt ingericht voor én met u om een boost te geven aan uw internationale ambities.
  • Ontdek ook wat er nu al voor u klaarstaat en waar u direct na toelating tot het programma aan kunt deelnemen. De eerste activiteiten gaan binnenkort van start. Zo kunt u deze zomer al kosteloos gebruikmaken van
    3 e-learningmodules en deelname aan 1 summer course.

Hoe aanmelden?

Ga naar de website van RVO en meld u aan. U krijgt dan een bevestiging met de link naar het webinar. Uw deelname is gratis.

Aanmelden op de website

Startdatum
Einddatum
Locatie

online