Agenda

Nordic Fe:Male Invest Summit Malmö

Vrouwelijke ondernemers: grenzeloos denken!

Ben jij een vrouwelijke ondernemer die al exporteert, die daarin wil groeien of op zoek is naar een nieuwe internationale afzetmarkt, en dus meer exportwaarde wil creëren? Ga dan van 10-13 oktober mee op handelsreis naar Malmö om te zien hoe vrouwelijk ondernemerschap daar wordt gestimuleerd, en geïnspireerd te worden door een community van gelijkgestemden.

Vrouwelijk ondernemerschap en internationalisering

Van het aantal ondernemers in Nederland die internationaal actief is, is maar 1 op de 4 vrouw. Van het aantal exporterende ondernemers ligt dat getal nóg lager. Reden voor GO4EXPORT partners Oost NL een het World Trade Center Twente om zich binnen Oost-Nederland meer in te zetten voor internationalisering van vrouwelijk ondernemerschap. Bedrijven die internationaal zaken doen zijn namelijk productiever, innovatiever en succesvoller, en dit komt de welvaart en economie ten goede. 

Nordic Fe:male Invest Summit (NFIS2022)

Tijdens de handelsreis zullen we deelnemen aan de Nordic Fe:male Invest Summit (NFIS2022). Dit evenement wordt voor de zevende keer georganiseerd door MINC, een start-up incubator in Malmö. Tijdens de NFIS2022 zullen prominente sprekers ingaan op de uitdagingen en kansen waar vrouwelijke ondernemers mee te maken krijgen, met het doel om te inspireren en concrete stappen te zetten in het realiseren van investeringen voor en door vrouwelijke ondernemers.  

Interesse?

Het programma wordt nog nader ingevuld, maar is globaal als volgt:

Maandag 10 oktober        Reis naar Malmö

Dinsdag 11 oktober          Bezoekprogramma in Malmö

Woensdag 12 oktober      Deelname NFIS2022

Donderdag 13 oktober      Reis terug naar Nederland
 

Kosten en deelname

Wil je zeker zijn van een plek tijdens deze missie? Meld je dan nu alvast aan! De commitment fee bedraagt €200, exclusief btw. Dit is inclusief één diner en het gezamenlijk vervoer met alle deelneemsters tijdens het programma in Malmö. De reis- en verblijfkosten zijn voor je eigen rekening.

We bekijken momenteel of het haalbaar is om als groep met een bus naar Malmö te reizen. Wil je bij de opgaaf je voorkeur mailen voor een gezamenlijke busreis, of een vliegreis?

Organisatie

Deze handelsmissie wordt georganiseerd door Oost NL als leadpartner van GO4EXPORT, in samenwerking met WTC Twente.

U kunt zich inschrijven via de Oost NL portalOost NL is lead partner van GO4EXPORT.

Aanmelden   

Meer informatie

Wilt u meer weten over de missie? Neem dan contact op met:

> Monique Oosterveld
Directeur Bedrijfsvoering en Projecten WTC Twente
m [dot] oosterveld [at] wtctwente [dot] eu
+31 74 29 156 04 

Startdatum
Einddatum
Locatie

Malmö, Zweden