Agenda

Handelsmissie duurzame landbouw Ivoorkust en deelname SARA 2022: 25 t/m 29 november 2022

Bent u actief in duurzame landbouw? En bent u benieuwd naar uw marktkansen in Ivoorkust en West-Afrika? Kom dan van 25 tot en met 29 november mee met onze handelsmissie naar Abidjan.

SARA-beurs 2022
Tijdens deze missie neemt u ook deel aan de SARA-beurs (Salon de l’Agriculture et des Resources Animales). Deze tweejaarlijkse beurs is zowel nationaal als regionaal, de belangrijkste beurs op het gebied van landbouw, veeteelt, visserij, bosbouw, en agrifood. Nederland laat zich via een 'Netherlands Lounge' op de beurs zien. Bovendien is Nederland dit jaar eregast tijdens de SARA-beurs.

Voor wie is deze missie interessant?
Deze missie is interessant voor duurzame, innovatieve en/of inclusieve bedrijven uit de Nederlandse agri-food sector. De SARA-beurs 2022 heeft als thema, de rol van landbouwinnovatie bij klimaatverandering en het post COVID-herstel.

Waarom meedoen?
Deelname aan deze missie biedt u de mogelijkheid om:

  • inzicht te krijgen in de marktkansen in Ivoorkust en West-Afrika;
  • in contact te komen met nieuwe potentiële zakenpartners en relevante partijen in Ivoorkust en andere West-Afrikaanse landen;
  • uw eigen Ivoriaanse contacten weer fysiek te ontmoeten;
  • voordeel te hebben van het optrekken met andere Nederlandse bedrijven die zich richten op de West-Afrikaanse markt;
  • inzicht te krijgen in hoe uw bedrijf kansen kan benutten op de Ivoriaanse markt aan de hand van concrete (voorbeeld)projecten;
  • in samenwerking met de Nederlandse overheid toegang te krijgen tot de markt door consortia te vormen en door publiek-private samenwerking.

Voor meer informatie over de missie zie: www.rvo.nl/missieivoorkust.

Aanmelden:

 

Meld u aan voor deze missie. Dit is mogelijk tot en met zaterdag 1 oktober 2022. Iedere deelnemer meldt zich apart aan. De voertaal is overwegend Frans. Sommige programmaonderdelen zijn in het Engels.

Kosten:

 

Deelname aan deze missie kost € 500 exclusief btw per bedrijf. Er mogen maximaal 2 deelnemers mee per bedrijf. De prijs is inclusief deelname aan de collectieve programmaonderdelen, collectief lokaal vervoer en lokale ondersteuning door de organisatie. De reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening. De organisatie is niet aansprakelijk voor eventuele annuleringskosten.

Let op: op deze handelsmissie is een Covid-19-clausule van toepassing.

Contact:

 

Heeft u vragen over het programma of over logistieke en financiële zaken? Wij helpen u graag verder.

Inhoudelijke vragen? Neem contact op met:

Abel Neering, Private Sector Development Advisor Ivoorkust, RVO
E: abel [dot] neering [at] rvo [dot] nl

Vragen over logistieke en financiële zaken? Neem contact op met:

Ka Keung Leung, Project manager Trade Fairs & Missions, RVO
E: strategischebeurzen [at] rvo [dot] nl

Organisatie:

 

Deze handelsmissie wordt georganiseerd door de Nederlandse ambassade in Abidjan en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, in opdracht van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Startdatum
Einddatum
Locatie

Abidjan