Agenda

Frankrijk voor voedselverwerkende industrie

Maakt jouw bedrijf (technische) innovaties en digitale oplossingen voor de voedselverwerkende industrie? Zoek je naar specifieke samenwerkingspartners of ben je benieuwd naar de innovatie en marktkansen voor jouw activiteiten in regio Hauts-de-France? Neem dan deel aan deze driedaagse handelsmissie. Hauts-de-France is een van de belangrijke regio’s van Frankrijk voor voedselproductie, -verwerking en -distributie.

LEES MEER EN MELD JE AAN

Je kunt netwerken, marktkansen onderzoeken en mogelijke zakenpartners en opdrachtgevers ontmoeten. Liesje Schreinemacher, minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, leidt deze missie.

Samenwerking met de regio
Tijdens deze missie krijg je beter inzicht in de Franse voedselverwerkende sector en er zijn uitgebreide netwerkmogelijkheden. We hopen op een nieuwe samenwerking met de regio, en dat er nieuwe contracten worden afgesloten.

Grote Franse multinationals
In deze regio hebben meerdere grote Franse multinationals in de landbouw en foodtech hun hoofdkantoor en productiebedrijven. Denk aan Bonduelle, Roquette, Tereos, Lesaffre, McCain, Heinz en Groupe Holder. Ook zijn in de regio grote Franse landbouwcoöperaties zoals InVivo vertegenwoordigd.

Bekijk het concept programma en meld je aan

Handelsmissie Frankrijk voor voedselverwerkende industrie

Datum: maandag 3 tot en met woensdag 5 april
Locatie: Hauts-de-France, Frankrijk
Kosten: € 500,- per organisatie - 2 personen mogen mee
Reis- en verblijfskosten zijn voor eigen rekening
Aanmelden voor: 20 januari 2023
Meer informatie en aanmelden: klik hier

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert deze handelsmissie samen met onder andere FME. FME is inhoudelijk missieleider van dit specifieke FoodTech onderdeel.
 

Meer informatie
Stuur een e-mail naar Maureen de Haan: lwv [at] fme [dot] nl

Startdatum
Einddatum
Locatie

Hauts-de-France