Duurzame mobiliteit

Export Café: Duurzame mobiliteit in Oost-Nederland en groei over de grens

De ontwikkeling van duurzame mobiliteit gaat razendsnel. Steeds meer mensen gebruiken elektrische fietsen, scooters en auto's. Ook de transportwereld zoekt actief naar duurzamere oplossingen. En sinds 2017 is, met de introductie van het eerste elektrische vliegtuig, ook in de luchtvaart de duurzame ontwikkeling niet meer weg te denken.

 

Dat veel van deze innovaties beginnen in Oost-Nederland, is voor het grote publiek echter onbekend. En ook op internationaal vlak bieden duurzame mobiele oplossingen kansen voor Nederlandse ondernemers.

 

Het volgende Export Café van de WTC Business Club zal dan ook ingaan op ontwikkelingen in de duurzame mobiliteit in Oost-Nederland, en hoe Nederlandse bedrijven hun duurzame mobiele oplossing kunnen laten groeien over de grens. Sprekers vanuit verschillende achtergronden zullen hun ervaringen delen, en tijdens een interactieve paneldiscussie krijgt u ruim gelegenheid om eigen ervaringen of vragen in te brengen. 

 

Dit Export Café wordt georganiseerd vanuit GO4EXPORT door de WTC Business Club, in nauwe samenwerking met de Gemeente Arnhem.

 

Agenda

 

16:30     Ontvangst in de lobby van het WTC

17:00    Welkom  en start presentatie

“Regionale innovaties gaan over de grens: mobiliteit voorop”

Jeroen Herrremans, directeur Connectr

17:20     Interactieve paneldiscussie o.l.v. moderator

Jeroen Herrremans, directeur Connectr

Spreker van HAN Automotive (TBC)

Harold Langenberg, Director Global Business Development, Allego 

18:00     Netwerkbijeenkomst in de lobby van het WTC

19:30     Afsluiting

Aanmelden kan via de Oost NL portal. Oost NL is leadpartner van GO4EXPORT.

Startdatum
Einddatum
Locatie

WTC Arnhem