Agenda

Busreis naar Hannover Messe

Op woensdag 19 april aanstaande brengt GO4EXPORT-partner Verenigde Maakindustrie Oost graag samen met u een bezoek brengen aan de Hannover Messe. Naast het bezoeken van de beurs is het doel de samenwerking tussen Nederlandse en Duitse bedrijven in de grensregio’s te versterken

Aanmelden  

Waarom Hannover Messe?

Jaarlijks trekt de beurs meer dan 100.000 bezoekers uit 70 verschillende landen. Het motto in 2023 is “Make the Difference” met thema's als smart industry, digitalisering en energietransitie. Meer informatie vind je hier: HANNOVER MESSE.

Busreis naar Hannover Messe

Om contact en samenwerking met Duitse collega’s te bevorderen organiseren we deze busreis o.a. in samenwerking met de Duitse Industrie und Handelskammers (IHK) van Münster, Aachen, Duisburg en Niederrhein.

In de bus begint het netwerken. Bij aankomst op de beurs is er ontvangst met koffie. Er is ook een matchmaking programma. Deelnemers die hierin geïnteresseerd zijn, kunnen dit kenbaar maken.

Na deze ontvangst hebt u tijd om op eigen gelegenheid de beurs te bezoeken. Als afsluiting vindt er een netwerkborrel met een hapje plaats op het Holland Paviljoen waar ook partners en bedrijven uit o.a. Duitsland worden uitgenodigd.

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 07.00 uur        Vertrek vanuit Oldenzaal
  • 11.00 uur        Welkom met koffie op de Hannover Messe
  • 12.30 uur        Beursbezoek op eigen gelegenheid
  • 16.30 uur        Afsluiting met een hapje en drankje
  • Ca.21.00 uur  Aankomst in Oldenzaal

Voor deze geheel verzorgde reis vragen we een bijdrage van € 50,00. Door middel van onderstaande aanmeldbutton kunt u zich aanmelden.
 

Aanmelden  

De busreis wordt georganiseerd vanuit GO4EXPORT in samenwerking met Verenigde Maakindustrie Oost, Oost NL, RCT Gelderland, Kennispoort Regio Zwolle, MKB Trade Office Deventer, Koninklijke Metaalunie en IHK.

Startdatum
Einddatum
Locatie

Hannover