Agenda

Agroshow Bednary – Polen

De AGRO SHOW is het belangrijkste evenement in Polen op het gebied van landbouwtechnologie en één van de grootste internationale landbouwbeurzen in Europa.

AGRO SHOW is landbouw in de volle zin van het woord. Voor exposanten die landbouwmachines aanbieden, landbouwmestproducenten, zaden, gewasbeschermingsmiddelen en andere industrieën die verband houden met de landbouw, evenals financiële instellingen, waardoor voor boeren de AGRO SHOW in de volle breedte interessant is om te bezoeken. Bezoekers kunnen het volledige scala aan producten en diensten voor de landbouw verkennen en alle informatie en hulp krijgen van technische, agronomische en economische.

GO4EXPORT-partner WTC Twente treft op dit moment de laatste voorbereidingen voor een gezamenlijk Nederlands Agropaviljoen. Door gezamenlijke deelname trekken meer bezoekers, vindt er meer kruisbestuiving plaats tussen de deelnemers en beperken wij de kosten voor deelnemers.

Bekijk hier het interview met Huub Extercate van Flexxolutions waarom Polen zo’n interessant is voor bedrijven actief in de landbouwsector.

Wij streven naar een groep van 8 – 10 deelnemers aan het paviljoen.

Aanmeldformulier Agroshow Bednary 23 tot en met 25 september 2022 .

Het Nederland paviljoen op de Agroshow wordt mede mogelijk gemaakt door GO4EXPORT en de Nederlandse Ambassade in Warschau.

Startdatum
Einddatum
Locatie

Bednary, Polen