Bedrijfsprofielen

Ten Kate Flowers & Decorations

Ten Kate Flowers & Decorations

Ten Kate Flowers & Decorations een onderneming waar alles om natuurlijke schoonheid draait. Een rijk geschakeerd kleurenpalet en een oase aan geuren komen je tegemoet als je de winkel betreedt. Rust, ruimte, verstilling, … zen.

Ten Kate Flowers & Decorations heeft Tom Hutten in 1978 overgenomen en uitgebouwd tot een bedrijf van wereldklasse binnen de bloemenbranche. Vanaf 1990 is Ten Kate internationaal actief op beurzen, evenementen en privéfeesten.

Producten & Diensten

Sinds 1970 is Tom Hutten actief met zijn hobby: de natuur! De grootste inspiratiebron die we hebben. Wat is er mooier dan met levend materiaal te werken en iedere dag opnieuw met je hobby bezig te kunnen zijn? Kunstwerken maken van bloemen en planten. Het mooiste vak wat er is! Het grootste compliment dat je krijgt voor een inrichting is dat je mensen intens ziet genieten.

Export Ambitie

Exporteren van diensten bestaat uit het adviseren bij de inrichting van beurzen, evenementen of een feest. Een totaalpakket waarin bloemen en planten de hoofdzaak vormen. Het begon in 1995 bij de Tefaf in Basel. Daarna volgt als snel Art Basel en diverse evenementen en beurzen in Duitsland, België, Frankrijk en wie weet binnenkort ook de Verenigde Staten.

Exportlanden

België, Duitsland, Frankrijk en Zwitserland.

Veranderende tijdgeest houdt je alert!

Tom Hutten heeft de bedrijfsopvolging geregeld. Zijn inspiratie, creativiteit en ondernemersgeest zijn in het DNA van zijn zoon Bastiaan en dochter Joachime verweven. Beiden hebben de afgelopen jaren steeds meer taken kunnen overnemen, zodat Tom hen coacht, begeleidt en bijstuurt waar nodig.  “De veranderende tijdgeest houdt je alert”, zo vertelt Tom. “Ten Kate Flowers & Decorations weet wat er speelt binnen de branche en loopt voorop in bloemdecoraties.” Bastiaan Hutten en Joachime Hutten zullen met hun expertise en talent Ten Kate Flowers & Decorations verder uitbouwen.