Bedrijfsprofielen

Drukwerkdeal.nl

Drukwerkdeal.nl

Drukwerkdeal.nl, een e-commerce bedrijf dat de klanten dagelijks, snel en efficiënt bediend via internet. Of het nu een visitekaartje, folder, vlag of flyer betreft, om een paar voorbeelden te noemen uit het brede drukwerkarsenaal.

Zoekend op de website wordt de klant gevolgd door een team. Onder meer via een chatbox kan de klant met een medewerker contact leggen om vragen te stellen en wordt persoonlijk verder geholpen bij zijn bestelproces. Drukwerkdeal.nl ontzorgt door optimale begeleiding van de klant. De service en prijzen zijn opgemerkt door talloze klanten. Drukwerkdeal combineert vele orders in productie en dit vertaalt zich in kortingen en scherpe prijzen.

Producten & Diensten

Binnen Drukwerkdeal.nl wordt in multidisciplinaire teams ‘Lean’ gewerkt. Het continue verbeteren levert voordelen op voor de klant en ook voor de medewerkers. Altijd blijven vernieuwen. Korte lijnen zorgen voor betrokkenheid van de Drukwerkdeal medewerkers bij alle processen.  “Drukwerkdeal.nl is continue op zoek naar verbreding en verdieping van de productportfolio. Dat is binnen dit marktsegment een uitdaging”, vertelt algemeen directeur Haico Meijerink. “De beste ideeën komen vaak van de medewerkers zelf

Export Ambitie

Drukwerkdeal.nl heeft een dochter in België, Printdeal.be. De export bedraagt 10-12 procent van het groepstotaal. Drukwerkdeal is onderdeel van Cimpress NV.

Exportlanden

België en Duitsland.

Inspiratie en creatie door teams

Om die ideeën te toetsen en vorm te geven, sluit Drukwerkdeal.nl eenmaal per kwartaal één dag haar deuren. Deze dag wordt de medewerkers de gelegenheid geboden om in teams hun idee uit te werken, te presenteren en hulp te vragen daar waar nodig. Afhankelijk van de score en haalbaarheid, wordt een idee een project. Dit project wordt volgens de Scrum methode uitgevoerd. Binnen veertien dagen is zichtbaar of voldaan kan worden aan de gestelde criteria.

Een mooi voorbeeld hoe binnen Drukwerkdeal.nl de ruimte voor inspiratie en creatie door de teams wordt opgepakt, zo worden nieuwe pareltjes gekweekt!