Bedrijfsprofielen

Design Veranda

Design Veranda

Design Veranda opgericht in 2010, door Nick en Dennie Driezes. Dennie was al langer actief in de branche en Nick was actief als zoekmachinespecialist bij onder andere Thuisbezorgd.nl. Beiden vullen elkaar uitstekend aan. Het bedrijf heeft een snelle groei doorgemaakt en beschikt over een groot eigen bedrijfspand in Deventer. Design Veranda heeft drie medewerkers en twee ZZP-teams die de plaatsingen uitvoeren, een derde team start binnenkort.

Product & services

Design Veranda produceert en plaatst aluminium veranda's van hoge kwaliteit voorzien van poedercoating met 10 jaar garantie. Naast veranda’s worden ook tuinkamers, carports, serres, ramen, deuren, schuifpuien, zijwanden en tuinafscheidingen geleverd.

Het concept van Design Veranda is uniek. De showroom van Design Veranda toont honderden foto´s van veranda’s, serres en tuinkamers die bij klanten zijn geplaatst. Deze klanten fungeren als zichtlocatie voor nieuwe klanten. Klanten kunnen zo dichtbij huis diverse veranda’s bekijken en bestaande klanten treden als ‘verkoper’ op. Wat Design Veranda ook onderscheid is de focus op maatwerk. Elk project is maatwerk: geen vaste standaard maten, maar precies op maat gemaakt van elke tuin.

Export Ambitie

Design Veranda ziet volop groeikansen in het buitenland. Vooral de Duitse markt is interessant. Op het lijstje van nieuw te exporteren landen staan ook Groot-Brittannië, Spanje, Zweden, Oostenrijk en Zwitserland. Naast groei in het bestaande assortiment wordt ook groei gezocht in aanverwant assortiment zoals heaters, tuinmeubelen, zonnepanelen et cetera. Met diverse Europese leveranciers worden hierover gesprekken gevoerd. Een webshop zal deze producten in heel Europa gaan verkopen af fabriek naar de consument.

Exportlanden

België en Duitsland.

Unieke producten

Design Veranda is trots op het feit dat zij in Duitsland als enige een zes meter brede overkapping kunnen leveren zonder steunpilaren ertussen. Dit is uniek want geen andere leverancier kan dit leveren. Dit unieke product vindt zijn weg steeds meer in Duitsland.