Bedrijfsprofielen

ADS Groep

ADS Groep

ADS Groep is ontstaan uit Aan de Stegge Bouw & werktuigbouw en bouwt en verzorgt het beheer & onderhoud van maatschappelijk vastgoed en technische installaties ten behoeve van drinkwater, afvalwater en slib in de publieke sector. ADS Groep wendt als no-nonsense ‘maakpartij’ haar kennis en ervaring aan voor opdrachtgevers en ketenpartners in het openbaar bestuur, zorg, onderwijs en de drink- en afvalwatersector.

Naast de kostenefficiënte uitvoering van projecten en onderhoud ontstaat steeds vaker de vraag naar gebundelde kennis, systeemintegratie, innovatieve concepten en intensieve samenwerkingsvormen. ADS Groep geeft daar invulling aan met drie klantgerichte afdelingen. Klantgericht èn maatschappelijk bewust.

Producten & Diensten

Voor het openbaar bestuur, onderwijs, zorg, projectontwikkelaars en beleggers is de ADS Groep de klantgerichte bouw- en onderhoudspartner bij uitstek. Voor waterschappen en drinkwaterbedrijven is de ADS Groep de multidisciplinaire waterservice organisatie voor realisatie van uw bouwprojecten, het beheer & onderhoud tot en met het complete asset management.

Voor opdrachtgevers in de bouw en (afval)watersector worden prefab- en maatwerkoplossingen gecreëerd  Voor de bouwmarkt valt daarbij te denken aan prefab- en maatwerk kozijnen, gevelelementen en trappen uitgevoerd in hout. Bij de watermarkt gaat het onder meer om RVS-, staal- en aluminiumconstructies zoals ruimerbruggen, indikkers, afdekkingen, luiken, bordessen, trappen, leuningwerk, piping en internals voor water en slib behandelingsinstallaties. ADS Groep levert aan zowel publieke als private partijen.

Exportlanden

Duitsland